Seyit Ali Özden Hayatını Kaybetti

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Seyit Ali Özden, genç yaşta hayata veda etti. Uzun süredir kanserle mücadele eden Özden, 50 yaşında hayat mücadelesini kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserili iş insanı Seyit Ali Özden genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

Özden amansız hastalığa 50 yaşında yenildi. Bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören Özden'in, 20 Aralık akşamı acı haberi geldi. Gazeteci Azim Deniz sosyal medya hesabından acı haberi şu şekilde duyurdu; ‘Arkadaşım, eski iş ortağım, bir dönem Radyoların en iyi programcılarından iş insanı Seyit Ali Özden hakka yürüdü. Cenazesi bugün namazına müteakip Hulusi Akar camiinden kaldırılacak. Allah rahmet eylesin' ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi ve başsağlığı mesajı yayımladı.

Özden, bir süredir İstanbul'da kanser tedavisi görüyordu. Öğle namazı sonrasında Hulusi Akar Cami'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Merzarlığı'nda ebedi hayata uğurlandı. Kayseri Anadolu Haber olarak merhum Seyit Ali Özden'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme