Sezon sonunda Kayserispor kümede kalıyor! Bakın nasıl?

Bu sezon transfer yapamadan sezona başlayan Kayserispor, ilk maçını bugün saat 19:15'te Sivasspor ile Kayseri'de oynayacak. Euro Club Index, Süper Lig'de 2024-25 sezonunun nasıl sonuçlanacağıyla ilgili tahminini paylaştı. Bu tahminde Kayserispor ligi bakın kaçıncı bitiriyor? Detaylar haberimizde...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu 8 Ağustos'ta başladı. Kayserispor ligin ilk haftasını bay geçtiği için müsabaka oynamadı. İkinci haftada ise Sivasspor ile bugün karşılaşacak olan Kayserispor, evinde kazanarak hem İç Anadolu derbisini kazanmak, hem de lige iyi başlamak istiyor.

Kayserispor'un bu sezon transfer yapamayışı, Kayserisporlu taraftarları derin bir endişeye sürüklüyor. Bu sezonun nasıl tamamlanacağını tahmin etmekte zorlanan taraftarın en büyük temennisi ise ligde kalmak. Dar bir kadroyla lige başlayacak olan Kayserispor için kümede kalmak büyük başarı sayılacak.

Tahminler paylaşıldı

Avrupa liglerinde takımların mevcut form ve kadro durumlarını analiz ederek şampiyon takım ve küme düşecek takımlarla ilgili tahminler yapan Euro Club Index yeni sezon öncesi Süper Lig için son tahminini yaptı. Süper Lig şampiyonu ve küme düşecek ekiplerin belirlendiği liste açıklandı.

Kayserispor kümede kalıyor

Bu listede, Kayserispor sezon sonunda sıralamada 43 puanla 10. sırada yer alarak kümede kalıp, ligi iyi bir noktada bitiriyor.

İşte o liste;


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme