Sıcaklıklar aniden düşecek… Kar da o tarihte bekleniyor!

Ekim ayına girilmesinin ardından vatandaşlar kar yağışının ne zaman etkili olacağını araştırıyor. Son günlerde hava durumlarında yaşanan değişikliklerin ardından Kayseri'de de ne zaman kar yağacağı merak konusu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kara kış geldi derken Türkiye yeniden sıcak havanın etkisine girdi. Kayseri'de de ne giyeceği konusunda kararsız kalan vatandaşlar havaların tam anlamıyla ne zaman soğuyacağını merak ediyor. Peki Kayseri'ye kar ne zaman yağacak, meteoroloji uzmanlarının tahminleri ne diyor? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahminlerine ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ederken, önümüzdeki haftadan itibaren ülke genelinde hava sıcaklıklarında ani düşüşler yaşanması bekleniyor.

Batı bölgelerinden başlayarak yurt çapında hava sıcaklıklarının 10 ile 15 derece arasında düşeceğine dair tahminler bulunurken, ekim ayı öncesinde kar yağışının hangi tarihte etkili olacağı da vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor.

Kar Ne Zaman Yağacak?

Ekim ayına girilmesinin ardından ülke genelindeki birçok şehirde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşmeye başladı. Ekim ayı öncesinde de Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahminlerine ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, önümüzdeki haftadan itibaren ülke genelindeki pek çok şehirde hava sıcaklıklarının 10 ile 15 derece arasında düşmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz günlerde Kayseri'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmuştu. Yılın ilk karının yüksek kesimlerde görülmesinin ardından önümüzdeki aylarda kar yağışının kent merkezlerinde düşmesi bekleniyor. Bu durumda, kasım, aralık ve ocak aylarında kar yağışının etkili olacağına dair tahminler bulunuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme