Kayseri'de şikayet eden de var, seven de – Ünlü dizide rol aldı!

Bir bölümü Kayseri'de çekilen ve büyük ilgi gören 'Güzel Aşklar Diyarı' dizisinde Kayseri'nin ünlü kuaförlerinden Ahmet Bolatarslan da yer aldı. Dizinin yayınlanan bölümünden sonra Bolatarslan araştırılmaya başlandı. Şikayet edeni de var seveni de… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

‘Güzel Aşklar Diyarı' dizisi yayın hayatına başladı ve büyük ilgi gördü. Bir bölümü de Kayseri'de çekilen dizide ünlü kuaförlerden olan Ahmet Babaarslan'da sahne aldı. Yayınlanan sahnenin ardından Bolatarslan araştırılmaya başlandı. Bolatarslan'ın seveni de var şikayet edeni de. Bizde Bolatarslan'ın yorumlarını sizler için derledik.

Dizinin ilk bölümü yayınladığı andan itibaren beğenileri toplamaya başladı. Youtube'da iki günde yaklaşık 2 milyon izlenme alan dizi, Nevşehir Kapadokya bölgesinde çekiliyor. Dizinin ilk bölümünde bir sahne de Kayseri yeni havalimanında çekildi. Sahnede İzmir'den gelen çift, Nevşehir'e gitmek için uçakla Kayseri yeni havalimanına iniş yapıp, buradan Nevşehir'e geçiyor.

Ünlü kuaförde oynadı!

Dizinin başka bir sahnesinde ise Kayseri'nin ünlü kuaförlerinden biri olan Ahmet Babaarslan'da yer aldı. Nişan için hazırlanan Lal'i hazırlayan Bolatarslan, ekranlara kuaför kimliği ile çıktı. Yayınlanan bölümün ardından sosyal medyada sahneyi paylaşan Bolatarslan'a meslektaşları ve müşterileri tarafından övgü dolu sözlerde bulunuldu. Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan dizide yer alan Babaarslan için bir kullanıcı, ‘Mahsun bey işini bilir, kuaförün de en iyisini bulmuş' yorumlarında bulundu. Paylaşımın altına gelen yorumlar genellikle ‘Kayseri'nin en iyi kuaförü' yönündeydi.

Şikayet var!

Ahmet Bolatarslan'ın araştırılması yapıldığında ‘ŞikayetVar' adlı sitede yer alan şikayetler de ön plana çıkıyor. Sitede şikayette bulunan Neriman kullanıcı isimli bir şahıs, ‘Ahmet Bolat Arslan, bana Instagram üzerinden verdiği fiyatı 2800/3000 TL olarak söyledi. Gidip işleme başladığımda bana iki seçenek boya sundu: Biri kaliteli, biri kalitesiz. Ben, 'Sizinle anlaşıp geldiğim fiyat 3000 TL' dediğimde, 'Saçınız bakım ister, kaliteli boyayla yapalım; fiyat 10.000 TL olur' dedi. O kadar bütçem olmadığını söyledim. Kendisi beni bırakıp elemanlarına yaptırdı ve pişmanlık duydum' ifadelerinde bulunurken, Yasemin isimli kullanıcı da ‘Saçlarımı 1 buçuk yıl boyatmayıp dinlendirdim Kayseri'de yeni olduğum için öneri üzerine Ahmet Polat Arslan Kuaför'e gittim saçlarıma ombre yaptırmak için saçlarımın yarısı açık platindi koyu renge boyayıp tekrar açma yapıp yaptılar ne istediğim saç rengini yapabildiler ne de önemseyin yapmaya çalıştılar. Saçlarım yarışı yanık halde kötü bir kuaför. Yıllardır saçlarımı sarı kullanırım böyle kötü yapan hiçbir kuaförle tanışmamıştım. Bir de işlerini hakkıyla yapıyormuş gibi çok fazlada para aldılar 2 kişi paket yaptı yarısı aşağıdan başlıyor saçımın sarısının yarısı yukarıdan' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme