Şimdi final zamanı!

İkinci Amatör Küme Play-off finalince 4 takım kozlarını paylaşacak. Bu müsabakalar sonunda kazanan 2 takım 1. Amatör Küme'ye yükselecek. Final maçında Sarız Anadolu ile Yeni Esenspor ve Büyüleyenspor ile Yeni Döğerspor karşılaşacak. Bu müsabakalar 25 Haziran Pazar günü Argıncık Stadı'nda futbolseverlerle buluşacak.

Argıncık Stadı'nda Pazar günü oynanacak olan 2. Amatör Küme Play-off final maçı, heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Saat 14:30'da başlayacak olan maçta, Sarız Anadoluspor ile Yeni Esenspor karşı karşıya gelecek. Bu maç, amatör liglerin en önemli etkinliklerinden biri olan play-off finaline ev sahipliği yapacak. Sarız Anadoluspor ve Yeni Esenspor, liglerinde başarılı bir sezon geçirdikten sonra, play-off finaline yükselmeyi başardılar. Bu maçta, her iki takım da kazanmak için son derece istekli ve hazır görünüyor. Taraftarlar, bu heyecan dolu mücadeleyi izlemek için Argıncık Stadı dolduracaklar.


Büyüleyenspor ile Yeni Döğerspor ise saat 17:00'de Argıncık Stadı'nda play-off finalinde kozlarını paylaşacaklar. Her iki takım da, play-off finalinde galip gelerek bir üst lige yükselmeyi hedefliyor. Bu mücadele son derece çekişmeli geçecek

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme