Sinan Chef'ten destek mesajı!

Kayseri'nin önde gelen markalarından Sinan Chef'ten bu sefer de destek mesajı geldi. Sinan Chef vatandaşlara yerli ve milli kola tüketimi hakkında çağrıda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'nin önde gelen markası Sinan Chef'in sahibi Sinan Yavuz geçtiğimiz haftalarda İsrail menşeli ürünleri boykot ederek vatandaşları da boykota katılmaya davet etmişti. Yavuz şimdi de vatandaşlara yerli ve milli kola tüketiminde bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.

İsrail'e destek veren küresel markalara karşı boykot giderek büyüyor. Bu kapsamda Kayseri'nin önde gelen markası Sinan Chef'in sahibi Sinan Yavuz boykota katıldığını açıklamış, Amerikan ve Yahudi ürünlerini iptal edip imha edeceklerini söylemişti.

Yavuz açıklamasında, 'Üzgünüz, insanlık suçu işleniyor. Savaşta çocuklara, yaşlılara ve hastanelere saldırılmaz. Savaşın da bir medeniyeti vardır, mazlumlar öldürülüyor ve biz buna göz yummayacağız. Bu insanlık suçunu işleyen ülkelerin gıdalarını iş yerlerimizde bulundurmayacağız. Bugünden itibaren; depolarımız dolu olduğu halde Amerikan ve Yahudi ürünlerini iptal edip imha edeceğiz' ifadelerini kullanmıştı.

Yavuz son paylaşımında yerli ve milli ürünlere dikkat çekerek, 'Kayseri'mizin şehrimizin meysu fabrikasında kola yetiştiremiyoruz, kola baskıları devam ediyor. Mükemmel bir çalışma var. Mükemmel bir iletişim var. Şehrimizin markası harika gidiyor' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme