Sinan Oğan'a Kayseri'den hangi ilçelerden yüksek oy çıktı? Sinan Oğan ne zaman kararını verecek?

Gözler, Ata İttifakı lideri Sinan Oğan'a çevrilmiş durumda. Peki Oğan, hangi tarafı destekleyecek? Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı ile görüşen Sİnan Oğan, ne zaman kararını açıklayacak? Cumhurbaşkanlığı haberi Kayseri Anadolu Haber Gazetesinin Kayseri haberlerinde yer alıyor... İşte detaylar...

TAKİP ET

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yurt içinde 2 milyon 796 bin 613, yurt dışında ise 28 bin 218, gümrüklerde de 6 bin 408 olmak üzere toplam 2 milyon 831 bin 239 oy alan Sinan Oğan, Türkiye genelinde hangi illerde yüksek oy aldı.
Geçerli oy oranı yüzde 5,17 olarak başarı elde eden Oğan'ın, en yüksek oy aranı arasında Kayseri de var mı? Sosyal medya ve internet tarayıcılarında en çok aranan isimlerin başında yer alan Sinan Oğan'a Kayseri'den ilginin fazla olduğu dikkatlerden kaçmadı. Oğan, Türkiye genelinde en yüksek oy oranına ulaştığı 30 ilçe arasında Kayseri'den de 3 ilçe yer alıyor. En çok oyu memleketi Iğdır'dan alan Sinan Oğan, Kayseri'ye bağlı Talas İlçesi'nden 10,62, Melikgazi'den 9,28 ve Kocasinan da 9,23 o almayı başardı.
Seçimler ikinci tura kalırken, Sinan Oğan'ın hangi tarafı destekleyeceği merakla bekleniyor. Cumhur İttifakı lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ve Ata ittifakında birlikte hareket ettiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağı ile görüştü. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşen Oğan'ın, bu hafta içinde hangi tarafı destekleyeceği netlik kazanacak.

OĞAN İKİ TARAFA HANGİ ŞARTLARI ÖNE SÜRMÜŞTÜ
Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte ilk şart olarak PKK, FETÖ, Hizbullah terör örgütleriyle mücadelenin kendileri açısından olmazsa olmaz madde olarak açıklamada bulunmuştu.

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme