Sivasspor maçı öncesi şov yaptılar!

Kayserispor, Süper Lig'in ikinci haftasında Sivasspor ile karşılaşacak Orta sahanın etkili isimleri Mehdi Bourabia ve Ali Karimi'nin formda oluşu, taraftarları sevindirdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayserispor, Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bourabia ve Karimi'ye bu hafta büyük iş düşecek

Sarı-Kırmızılı ekip, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı rakibini puansız göndermeyi hedefliyor. Bu doğrultuda yoğun bir antrenman programıyla calışmalar devam ederken, özellikle Mehdi Bourabia ve Ali Karimi'nin performansları dikkat çekiyor. Kulübün paylaştığı bir videoda, bu iki oyuncunun sergilediği performans, taraftarları sevindirdi. Orta sahanın önemli iki ismi olan Bourabia ve Karimi'ye bu hafta büyük iş düşecek.

Ali Karimi ve Mehdi Bourabia formda

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrar sağlayamayan Ali Karimi'nin bu sezon istekli ve formda olması, hem yönetim hem teknik heyeti hem de taraftarları umutlandırdı. Takıma geçen sezonun devre arasında katılan ve bu sezon başında yeniden anlaşma sağlanan Mehdi Bourabia da hazır ve formda görünmesiyle motivasyonu arttırıyor. Bu iki oyuncunun orta sahadaki performansı, Sivasspor karşısında Kayserispor'un en büyük kozu olacak.

Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman?

Kayserispor, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15'te Sivasspor ile 51. kez karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekipte, kırmızı kart cezalısı Duckens Nazon ve sakatlığı devam eden Majid Hosseini, bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan ilk maçı Sivasspor 3-1 kazanırken, rövanşta da 2-1 galip gelerek üstünlük sağlamıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme