Sivasspor'un yıldızı, Kayserispor'un kapısından dönmüş!

Kayserispor'un elinden kaçırdığı futbolcular parmak ısırtıyor. Kenan Yıldız gibi geçtiğimiz yıllarda Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj da sarı-kırmızılı takıma önerilmiş.

Kayserispor'un elinden kaçardığı futbolcular, gösterdikleri performansla adeta nispet yapıyor. Kenan Yıldız'dan sonra Süper Lig'e geçtiğimiz sezon damga vuran Rey Manaj'ın da yolu Kayseri'den geçmiş.

Kenan Yıldız gibi olmuş

Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj, 3 yıl önce Kayserispor'un kapısından dönmüş. Geçtiğimiz hafta Kenan Yıldız Başkan Ali Çamlı'nın açıklamalarından sonra gündem olurken, Sivasspor'un yıldız futbolcusu Rey Manaj'ın da ilk olarak sarı-kırmızılı takıma önerildiği öğrenildi.

Kenan Yıldız ücretsiz Kayserispor'a teklif edilmiş

Geçtiğimiz hafta Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, katıldığı TV programında gurbetçi yönetici Hasan Irmak'ın 3 yıl önce Kenan Yıldız'ı 70 bin Euro'ya Kayseri'ye getirmeyi teklif ettiğini, ancak dönemin başkanı Berna Gözbaşı ile sportif direktör Ali Naibi tarafından kabul edilmediğini açıklamıştı.

Kayserispor'da forma giyecekti, ama...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e damga vuran Rey Manaj'ın da yolu Kayseri'den geçmiş. Arnavut yıldız, ilk olarak Kayserispor'a teklif edilmiş. Şu an transferin gözdesi olan Manaj'a da Kenan Yıldız gibi onay gelmediği ileri sürüldü. Inter ve Barcelona gibi üst düzey takımlarda da forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli golcü, onay gelmiş olsaydı şu an Kayserispor'da forma giyecekti.

Kaçan balıklar çok büyük olmuş

Albacete'den Barcelona B takımına transfer olan Rey Manaj, oradan Barcelona A takımına geçti. Burada beklentilere yanıt veremeyen Arnavut futbolcu, Spezia Calcio'ya kiralandı ve son durağı Watford oldu. Manaj, buradan da Sivasspor'a transfer oldu ve geçtiğimiz sezon gol krallığı yarışında 33 maçta 18 gol atarken, 3 kez de asist yaptı. Böylelikle Kayserispor, Kenan Yıldız gibi Rey Manaj'ı da elinden kaçırmış oldu. Manaj, şu anda Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'da bir çok takımın radarında yer alıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme