Soğanlı Vadisi 1,5 Milyar Nüfuslu Ülkenin Medyasında

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentin masal diyarı olan ve turizmin önemli merkezlerinden Soğanlı Vadisi'nin 1 milyar 411 milyon nüfuslu Çin medyasının ilgisini çektiğini söyledi.

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve diğer kurum ve kuruluşların destekleri sayesinde kentin turizm merkezlerinden birisi olan ve son dönemlerde yapılan hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Soğanlı Vadisi'nde faaliyetler meyvesini veriyor.

Sadece Twitter'da yaklaşık 5 milyon takipçisi olan ve 1 milyar 411 milyon nüfuslu Çin'de yayın yapan China Daily isimli gazete, Anadolu Ajansı'nın objektiflerine yansıyan Soğanlı Vadisi'nin fotoğraflarını ‘sıcak hava balonları Kayseri'nin Soğanlı ilçesinde gökyüzünde süzülüyor' yorumuyla paylaştı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, sosyal medya paylaşım sitesinden yaptığı bir paylaşım ile Soğanlı Vadisinin eşsiz güzelliklerini ‘Soğanlı Vadisi Çin medyasında' yorumuyla duyurdu.

Birçok medeniyetin yaşadığı, çok sayıda kilise ve peri bacasının yer aldığı Soğanlı bölgesinde sıcak hava balonları hizmeti de başlamıştı.

Soğanlı Vadisi Çin medyasında... https://t.co/icueA4iorN — Gökmen Çiçek (@gokmen_cicek_) September 15, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme