Soğuk günlerin vücut sobası 'Isınmatik'

Cep sobası ile vücut ısıtıcısı olarak da adlandırılan ve 12 saat etkili olan ısınmatik, soğuktan etkilenenler için ısınmaya yardımcı bir ürün.

Özellikle vatani görevini yerine getiren askerler için üretilmiş, ancak soğuktan etkilenen yaşlı, genç, çocuk, hasta, kadın ve erkek herkese de hitabeden ısınmatik, soğuk günlerde yapıştırılan yerden başlayarak vücudu ısıtmaya ve soğuktan kısmen de olsa korumaya yardımcı oluyor.
MİNİMUM 52, MAKSİMUM 62 SANTİGRAT DERECE
'Kara kışta yazı yaşa' şeklinde sloganı ile ebadı 10 santime 13 santim olan ısınmatik iç elbiseye yapıştırılarak kullanılıyor ve bu şekilde ısı yayıyor. Isınmatik hakkında bilgiler veren komando çarşısında dükkan sahibi Mustafa Sofuoğlu, 'Bu ürün aslında soğukta, Erzurum gibi yerlerde vatani görevini yapan, nöbet tutan, operasyona çıkan askerler için tasarlanmış. Bizim de asıl müşterilerimiz bunlar. Ancak sadece askerler değil, soğuktan etkilenen, dayanılmaz soğuklara katlanamayan vatandaşlar da bu ürünü tercih ediyor. Kış geldiğinde yüzlerce satıyoruz. Hele askerler dağıtıma geldiğinde daha da satışlarımız çoğalıyor' ifadelerinde bulundu.
GÜNDE 2 LİRAYA ISINMA
Konu ile ilgili bilgiler paylaşan Sofuoğlu, hiçbir sakıncası olmayan ve kullanımı gayet kolay olan ısınmatiğin, bez şeklinde olduğu ve bant gibi yapıştığı bilgisini vererek, 12 saat etkili olan bu ürünün 2 liraya satıldığını da sözlerine ekledi. Dayanılmaz soğuk kış günlerinde günde 2 liraya soğuğun bu etkisinden kurtulunarak vücut sıcaklığının korunulabileceğini belirten Sofuoğlu, ısınmatiğin bel, karın ve omuzlara uygulanarak kullanıldığını söyledi.
ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme