Kayseri'de son 4 günde bakın kaç cezai işlem uygulandı!

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Motosikletli Şahinler ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Yunus Timleri iş birliği ile son 4 gün içerisinde, kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde....

Youtube Kanalı
Abone Ol

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Motosikletli Şahinler ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Yunus Timleri iş birliği ile son 4 gün içerisinde, vatandaşların huzur ve güvenini temin etmek amacıyla kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi.

Denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden ve çevreyi rahatsız eden sürücüler tespit edildi.

Son 4 gün içinde yapılan trafik denetimlerinde Dirift atan 11 sürücüye, abartı egzoz kullanan 71 sürücüye, yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden 48 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan toplam 92 sürücü hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun (KTK) ilgili maddeleri gereği işlem yapıldı.

Bununla birlikte, trafik güvenliğini tehlikeye atan ve toplum sağlığını riske atan sürücülere yönelik de caydırıcı tedbirler alındı.

Denetimlerde, tehlikeli araç kullanan 10 sürücünün yanı sıra mevzuata aykırı ışık donanımı kullanan 49 sürücüye de cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimlerde, trafikteki düzensizliklerin önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla tüm sürücülere yönelik hassas bir çalışma yürütüldü.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Motosikletli Yunus Timleri, trafikte güvenliği sağlamak için çalışmalarını sürdürürken, sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve toplum sağlığını korumaya davet ediyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme