Son dakika! Dursun Ataş AK Parti'ye katılma kararı aldı!

İYİ Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın AK Parti'ye katılacağı konusu gündemdeki yerini korurken Kayserili Gazeteci Sinan Burhan Ataş'ın kararını açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın partiden ayrılması gündeme bomba gibi oturmuştu. Ünlü gazeteci Sinan Burhan Ataş'ın AK Parti'ye geçeceğini duyurdu.

İYİ Parti'den istifa eden Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti'ye geçeceğini duyurdu. Ataş'ın kararında Filistin, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin etkili olduğu ifade edildi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, geçtiğimiz aylarda partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ataş ‘millete hizmet yolunda daha verimli' olmak için bu kararı aldığını belirtmişti.

Ataş'ın ayrılmasıyla İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 31'e düşmüştü.

AK Parti'ye katılacak!

CHP'ye onun ardından ise MHP'ye yeniden katılacağı konuşulan Ataş, bir süre gözlerden uzak durduktan sonra Kayseri Buluşması'nda ortaya çıkmıştı. Ataş beklenmedik bir kararla siyasi kariyerine AK Parti'de devam etme kararı aldı.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Ataş'ın AK Parti'ye katılacağını duyurdu.

Burhan, TV100'de yaptığı açıklamada Ataş ile yaptığı görüşmeden edindiği bilgileri şu şekilde aktardı,

‘Dursun Ataş bana, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılacağım' dedi. AK Parti'ye geçmesinin sebebi olarak ise Filistin, Suriye ve Irak'taki gelişmelere dikkat çekti. Türkiye'nin güçlü bir lidere ihtiyacı olduğunu ve şahsi hesaplar yerine ülkenin geleceği için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyaset yapma kararı aldığını belirtti'

Ne zaman geçiyor?

AK Parti'ye geçeceği kesinleşen Dursun Ataş'ın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Ankara'daki toplantıda AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile yan yana oturan Dursun Ataş'a partinin grup toplantısında rozet takılacağı öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme