Son dakika Gelişmesi! Taraftar İstemişti! Kapatılacak...

Son oynanan Kayserispor - Gaziantep FK maçında deplasman tribünündeki taraftarlar atılan yabancı maddeler, güney alttaki seyirciler için büyük bir tehlike saçmıştı. Bu konu sosyal medyada gündem olmuş ve deplasman tribününün plastik çerçeve ile kapatılması istenmişti.  Bu konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda özellikle deplasmanda tribününde yaşanan olaylar büyük tehlikelere sebebiyet veriyordu. Konuk ekibin taraftarları, müsabaka oynanırken, saha içerisine tehlikeli veya yabancı madde atması, büyük tehlikeye neden oluyordu.

Son oynanan Gaziantep FK maçında yine deplasman tribününde yaşanan olaylar bardağı taşıran sonra damla oldu. Maçta deplasmanda tribününden atılan koltuk bir vatandaşın teğet geçmişti. Bu olaydan sonra sosyal medyada birçok Kayserispor taraftarı deplasman tribününün plastik çerçeve ile kapatılmasını talep etmişti.

Bu konu hakkında geri dönüş yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç, “TFF Stadyum ve Güvenlik Talimatı” kapsamında çalışmalara başlandığını açıkladı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Büyükkılıç, "Taraftarlarımızın güvenli ve rahat bir ortamda maç izleyebilmesi amacıyla RHG Enertürk Enerji Stadyumu deplasman tribününde “TFF Stadyum ve Güvenlik Talimatı” kapsamında çalışmalara başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Taraftarlarımızın güvenli ve rahat bir ortamda maç izleyebilmesi amacıyla RHG Enertürk Enerji Stadyumu deplasman tribününde “TFF Stadyum ve Güvenlik Talimatı” kapsamında çalışmalara başlanmıştır. — Dr. Memduh Büyükkılıç (@baskanmemduhbyk) September 19, 2023

TARAFTARIN ÇAĞRI YAPTIĞI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Taraftardan yetkililere çağrı! 'Kapatın...' - Kayserispor haberleri

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme