SON DAKİKA - Kayseri'de ulaşıma zam geliyor!

Elde edilen son dakika bilgilerine göre Kayseri'de toplu taşıma fiyatlarına zam geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından, şehir içi ve ilçe toplu taşıma ücretlerine zam yapılacak.

Ulaşım fiyatlarına en son zam Mayıs ayında yapılmıştı. Yapılan zamla birlikte 11,50 TL olan tam bilet ücretin 16,50 TL'ye çıkmıştı. Mayıs ayındaki yeni tarifeyle birlikte tam bilet 16,50 TL, indirimli bilet 9,00 TL ve aylık 150 biniş hakkı bulunan indirimli abonman bilet 250 TL olarak belirlenmişti.

Elde edilen bilgilere göre yeni tarifede tam bilet 16,50 TL'den 20 TL'ye çıkacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ayrıntılar geliyor...

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Aysel 29 Eylül 2024 16:21

Ekmek haberini görüp geldim ki bir de üstüne bu mu!!! Nasıl yetiştirelim bunlara para

Lutfiye Berber 29 Eylül 2024 16:16

Yetkililerden rica ediyorum.Bu ücretler çok yüksek.Zam yapılmamalı demiyorum.Bu ücretleri biraz olsun düşürmenin yolu popülist bir anlayışla uygulanan 65 yaş ve diğer bazı alanlarda uygulanan bedava bunusler kskdirilmalidir.Ya yaş yuksektilmeli,ya belki bir oranda ücretlendirilir ki yada düşük bir kullanma limiti konmalıdır.Bunu 65 yaş üzerinde biri olarak yazıyorum.Bekediye başkanları bu konuda merkezi hükümete baskıda bulunmalıdır.Yazik bu halka.

Bakmadan Geçme