Son Dakika - Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa mı etti?

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı'nın Sivasspor ile oynanan maçtan sonra istifa etmesinin ardından kriz derinleşiyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz ile ilgili de şok bir iddia ortaya atıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserispor'da kriz derinleşiyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın ardından şok açıklamalar yaparak, istifa ettiğini ve genel kurul kararı alacağını açıkladı. Bu konuyla ilgili bir iddia da Teknik Direktör Burak Yılmaz ile ilgili geldi.

Trendyol Süper Ligi'nin 2. Haftasında Sivasspor ile kendi evinde karşılaşan Kayserispor'da kimsenin beklemediği gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'da başkan Ali Çamlı, kameraların karşısına geçerek, şu açıklamaları yaptı: 'Bu kulüp yönetilemez duruma gelmiştir. Seyircilerin aldığı biletlerin dahi temlikte olduğu bir ortamda ne yapmamı bekliyorsanız onu yaptım. Bu kulübü bu hale getirenlerin herhalde yüzleri kızaracak, utanacaklar. Eğer utanacak bir yüz varsa. Bugün itibarıyla genel kurul kararı alıyorum, bu hale getirenleri sahneye davet ediyorum. Buyursunlar, yönetsinler. Bu sosyal medya kabadayıları var ya, gelecekler bu kulübü yönetecekler. Bundan sonraki süreçte burayı pis edenleri temizlemeye davet ediyorum. Kulübün bir kuruşunu koymadan doğmuş, doğacak tüm alacaklarını siz temlik edeceksiniz, sonra da benden bir şeyler bekleyeceksiniz. Yok böyle bir şey, ben kimsenin işçisi değilim, paralı askeri değilim. Ben Ali Çamlı'yım. Bugüne kadar yönetimimle beraber üzerime düşeni fedakarca yaptım.'

Çamlı, Pazartesi günü olağanüstü genel kurul kararı alarak kulübü seçime götüreceğini açıklarken, bu konuyla ilgili şok bir iddia da teknik direktör Burak Yılmaz ile ilgili ortaya atıldı. Kulübün transfer tahtasının açılmaması nedeniyle rahatsız olduğu belirtilen teknik direktör Burak Yılmaz'ın, Çamlı'nın istifasından sonra görevden ayrılma kararı aldığı iddia ediliyor.

Burak Yılmaz'ın Ali Çamlı'yı arayarak, 'Başkanım siz yoksanız ben de yokum. Görevi bırakıyorum' dediği belirtilirken, Çamlı'nın Yılmaz'ı bir süre daha görevde kalması konusunda ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.
Kayserispor'da Teknik Direktör Burak Yılmaz'ın durumunun bir iki gün içinde netleşeceği söyleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme