Son dakika! Televizyon yayın akışı değişti

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) tesislerine saat 15.30 sularında terör saldırısı, ülke çapında büyük yankı uyandırdı. Güvenlik güçlerinin hızla müdahale ettiği olay sonrasında, ulusal güvenlik ve terörle mücadele geniş kapsamlı genişlerken, medyada önemli bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) tesislerinde terör saldırısı gerçekleşti. Saldırının ardından ulusal televizyon kanallarında, yayın akışlarında değişiklik yapma kararı alındı.

Bakan Yerlikaya açıkladı

Terör saldırısı, ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol açtı. Yerlikaya, sosyal medya platformu X hesabı üzerinden yaptığı saldırıların terör eylemleri tarafından gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, biri erkek, biri kadın iki saldırganın etkisiz hale getirildiğini söyledi. Olayda dört kişinin öldüğünü, üçü ağır 14 kişinin yaralandığını açıkladı.

Dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak

Yaşanan bu gelişmelerin ardından olayın ciddiyeti göz önünde bulundurularak, televizyon kanalları bugün yayınlanması planlanan birçok dizinin yeni bölümünün ilerideki bir tarihe ertelendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme