Son dakika - Van'da kaybolan Rojin'den acı haber geldi!

Elde edilen son dakika bilgilerine göre Van'da 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin'in cansız bedeni bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Elde edilen son dakika bilgilerine göre 18 gündür kayıp olan Rojin'den acı haber geldi.

Van'da 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin'in cansız bedeni bulundu. Rojin Kabaiş'in acı haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. 27 Eylül Cuma günü Van'da KYK yurdundan ayrılan Rojin Kabaiş'ten 18 gündür haber alınamıyordu. Çevrede ve bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, acı haber 18 gün sonra geldi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Rojin'in acı haberini duyurdu. Yerlikaya açıklamasında, '27 Eylül 2024 Cuma günü Van'da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum' ifadelerinde bulundu.

27 Eylül 2024 Cuma günü Van'da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

Rojin kızımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz… — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) October 15, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme