Son dakika! Yüzlerce paket kaçak sigara ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir haftalık çalışmaları sonucunda yüzlerce paket kaçak sigara ele geçirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 15.09.2024 - 22.09.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda 8 olayda 9 şahıs hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını bildirdi. Yapılan operasyonlarda yüzlerce kaçak sigara, 1 tona yakın kaçak tütün, sahte alkol vb. pek çok materyale el konuldu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi, ‘İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 15.09.2024 - 22.09.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 374 adet tabanca fişeği, 907 paket kaçak sigara, 864 kg kaçak tütün, 120 şişe sahte alkol ele geçirilmiş, aranan şahıslar kapsamında 23 şahıs yakalanmıştır.

Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 8 olay kapsamında 9 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme