Sosyal medya, Kayseri Emniyeti'nin radarında!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medyayı radarda tutuyor. Paylaşım ve ihbarları yakından takip eden emniyet tespi sonucunda gerekli işlemleri başlatıyor. Bir sosyal medya platformunda yer alan 'Drift Atarak Esnafı Rahatsız Ediyorlar' konulu paylaşım ile ilgili olarak bugünTrafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Çalışma sonucunda sürücüye 32 bin 233 TL ceza yağdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Bir sosyal medya platformunda yer alan 'Drift Atarak Esnafı Rahatsız Ediyorlar' konulu paylaşım ile ilgili olarak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar sonucunda, şahsın sürücü belgesi aday sürücü olduğu için daimi iptal edildi, 32 bin 233 TL ceza kesildi.

Şikayetin ardından bahse konu araç tespit edildi. Sürücüsüne Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam 32 bin 233 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın sürücü belgesi aday sürücü olduğu için daimi iptal edilirken araç da trafikten men edildi.

Öte yandan şahıs hakkında 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak' suçundan gerekli adli işlemler başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 'İhbarda bulunan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Halkımızın huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren, drift atan, çevreye rahatsızlık veren araç ve sürücülerle mücadelemiz devam etmektedir.' denildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme