Squid Game tutkunlarının beklediği haber geldi!

Netflix, Squid Game tutkunlarının merakla beklediği o haberi duyurdu. Dizinin 2. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Ekranlara ne zaman veda edecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Dünya genelinde büyük bir heyecan uyandıran Squid Game uzun bir aradan sonra ekranlara yeni sezonu ile dönüyor. Netflix, dizinin merakla beklenen ikinci sezonunun tarihini duyurdu.

Hayatta kalma mücadelesini konu alan Squid Game, 40 milyon dolarlık ödüle kavuşmak için hayatta kalan son kişiyi hedef alıyor. Yüzlerce ekonomik sorun yaşayan kişinin hedefleri oyuna katılıp, 40 milyon doları kazanabilmek. Oyuna katılan oyuncuların yapması gereken tek şey ise bütün rakiplerini eleyerek hayatta kalan son kişi olmaktır.

İkinci Sezon 26 Aralık'ta

Netflix dizinin ikinci sezonu yayınladığı fragmanla, 26 Aralık 2024'te yayınlayacağını duyurdu. Yönetmen, Hwang Dong-hyuk, ikinci sezonun yayın haberini bir mektupla paylaştı. Ayrıca, duyuruda dizinin final sezonunun 2025 yılında izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Dizinin yeni sezonu fragmanının özeti ise şöyle; ‘Squid Game'i kazanmasının üstünden üç yıl geçen Oyuncu 456, oyunun ardındaki insanları bulmaya ve hain oyunlarına bir son vermeye kararlıdır. Kazandığı serveti bu arayışa yatıran Gi-hun, işe akla gelen ilk yerden başlar ve metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşer. Ancak çabaları nihayet sonuç verdiğinde, oyunu sona erdirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkar. Oyunu bitirmek için oyuna yeniden girmesi gerekmektedir.'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme