Tablo değişebilir! Kayserispor haberleri

Kayserispor, Süper Lig'de henüz 3 puanla tanışamadı. Sarı-Kırmızılılar, Hatayspor ile 6 puan değerindeki bir maça çıkacak. Sinan Kaloğlu'nun öğrencileri, taraftar desteğini arkasına alarak, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Sarı-Kırmızılı takım geçen yıl fırtınalar estirirken, bu sezon büyük bir gerileme yaşadı. Başarısızlıkta sebepler neler? Tüm Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Kayserispor, ilk haftayı BAY geçmek üzere toplamda şu ana kadar 8 maç oynadı. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş ve Göztepe maçları dışında diğer karşılaşmalarda galibiyeti kaçıran taraf oldu. Geçtiğimiz hafta sergilediği umut dolu futbolla Kayserispor, taraftarını sevindirdi ve umutlarını arttırdı.

Geçen sezonun 9. haftası itibariyle 13 puan toplayan Kayserispor, bu sezon yalnızca 5 puan alabildi. Henüz galibiyetle tanışamayan Sarı-Kırmızılılar bu hafta sonu deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak. Hatayspor da bu sezon henüz galibiyet elde edemedi. İki takımın karşılaşması adeta '6 puanlık' bir maç olacak.

Kayserispor'da hedef: mutlak 3 puan

Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun yönetimindeki Kayserispor, bu zorlu deplasman maçında mutlak 3 puan hedefliyor. Taraftarının desteğini de arkasına alarak sahaya çıkacak olan Sarı-kırmızılı ekip, geçen yıl bu dönemde yakaladığı galibiyet serisini yakalamak istiyor.

Kayserispor'da önemli eksikler can sıkıyor

Geçtiğimiz sezon takımın başarısında önemli rol oynayan Olivier Kemen ve Mame Thiam'ın takımdan ayrılması takımın en büyük güç kaybı oldu. Sakatlıkları devam eden Majid Hosseini ve Julian Jeanvier de bu başarısız süreçte forma giyemedi. Özellikle Hosseini'nin yokluğu, Kayserispor'un defans hattında büyük sıkıntıya neden oldu. Bu sezon defansta Joseph Attamah, Dimitrios Kolovetsios ve Arif Kocaman, defanstaki sıkıntıya çare olamadı. Sarı-Kırmızılı takımın bireysel hatalar nedeniyle kaybettiği puanlar dikkat çekti.

Sinan Kaloğlu analize odaklandı

Teknik direktör Sinan Kaloğlu ve ekibi, başarısız süreci derin analize soktu. Bu sorunların üstesinden gelmek adına sürekli analizler yapan ve geçmiş maçları tekrar tekrar izleyen Kaloğlu, özellikle defansif hatalarını çözmek istiyor. Hatayspor karşısında alınacak bir galibiyet, tüm olumsuz tabloyu değiştirebilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme