Talasgücü Belediyespor, bir ileri bir geri

Talasgücü Belediyespor, 3. Lig A Grubu'nda İnegöl Kafkas'a 3-0 yenilerek puan cetvelinde 9 puanda kaldı. Sarı-Lacivertliler, 10. Hafta mücadelesinde 12 Kasım Pazar günü Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada Karabük İdmanyurdu'nu ağırlayacak. İşte detaylar!

Talasgücü Belediyespor, TFF 3. Lig A Grubu'nda 9. Hafta mücadelesinde İnegöl Kafkas'ın konuğu oldu.
Sarı-Lacivertli takım, zorlu bir deplasman maçından eli boş döndü. Rakipleri İnegöl Kafkas'ın önünde, 22'inci dakikada Onur Kızıltaş'ın golüyle geriye düşen ekip, ilk yarının sonlarına doğru Semih Akyıldız'ın da golüne engel olamadı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda hızlı bir başlangıç yapan İnegöl Kafkas, 53. dakikada Orkan Çınar'ın golüyle farkı üçe çıkardı ve tabeladaki skoru belirledi.
Bu sonuçla İnegöl Kafkas puanını 13'e yükseltirken, Talasgücü Belediyespor ise 9 puanda zirve yarışında yara aldı. Sarı-Lacivertli takımın genç teknik direktörü Halil Aslan, ummadıkları bir yenilgi aldıklarını belirterek, taraftardan özür diledi.
Talasgücü Belediyespor, 10. hafta mücadelesinde iç sahada Karabük İdmanyurdu'nu ağırlayacak. 12 Kasım Pazar günü saat 14:00'te Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada oynanacak. Sarı-Lacivertliler, bu maçta alacakları bir galibiyetle moral bulmayı ve yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme