Talasgücü Belediyespor'da müjdeli haber bekleniyor - Ziya Eren kulübü alacak mı?

Talasgücü Belediyespor'un geleceği belirsizliğini korurken, Ziya Eren'in ismi Kayseri'de büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor. Hafta sonu Kayseri'ye gelmesi beklenen Eren'in bu süreçte nasıl bir adım atacağını merakla bekliyor. Erciyesspor'da önemli işler yapan, bir dönem adı Kayserispor için de geçen Ziya Eren, Talasgücü'ne sıcak bakıyor mu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Talasgücü Belediyespor, son 20 gündür Kayseri spor camiasının en çok konuşulan konularından biri oldu. Ligin başlamasına 24 gün kala, Kayseri'de büyük bir heyecana neden olan Ziya Eren ismi, gündemin merkezine oturdu.

Talasgücü Belediyespor Lige katılacak mı?

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın ekonomik nedenlerle lige katılmama kararı, Kayseri'de büyük üzüntüye neden olmuştu. Bu açıklamaların ardından, Erciyesspor'un efsane başkanı Ziya Eren'in adı gündeme gelmişti. Kayseri'nin yetiştirdiği önemli iş insanlarından biri olan Ziya Eren'in, "Kayseri bizim memleketimiz, neden olmasın?" diyerek Talasgücü Belediyespor'a destek olabileceği yönünde yakın çevresiyle konuştuğu öğrenildi.

Ziya Eren Kayseri'ye geliyor!

Henüz resmi bir adım atılmamış olsa da, Ziya Eren'in hafta sonu Kayseri'ye gelmesi bekleniyor. Eren'in, Talasgücü Belediyespor'a sahip çıkma olasılığı, şehirde büyük bir heyecana neden oldu. Kayseri'den Eren ile iletişime geçilmesi gerektiği düşüncesi hakim. Erciyesspor'a başkanlık yaparken takımı Süper Lig'e çıkaran Eren, Kayseri halkının hafızasında hala önemli bir yere sahip. Erciyesspor'u ekonomik sıkıntılardan kurtarmak için büyük çaba sarf eden Eren, kulübü A.Ş. yapma talebinde bulunmuş, ancak bu teklif kabul edilmemişti. Eren'in ayrılmasının ardından Erciyesspor sahipsiz kalarak üst üste küme düşmüş ve kapanmıştı. Eren'in ismi 4 yıl önce de Kayserispor Başkanılığı için anılmıştı.

Taraftarlar ısrarla Ziya Eren'i istiyor

Kayseri halkı ve Talasgücü Belediyespor taraftarları, Ziya Eren'in kulübe sahip çıkmasını umutla bekliyor. Elektrikspor ve Erciyesspor'un yaşadığı kötü sonu Talasgücü Belediyespor'un da yaşamaması için sporseverler, siyasilerden ve belediye başkanlarına destek çağrıları yapıyor. Kayseri'deki binlence gencin hayalini süsleyen Talasgücü Belediyespor'un kapanmaması için harekete geçilmesi gerekiyor. Ziya Eren'in bu süreçte nasıl bir adım atacağı, Kayseri spor camiasında büyük bir heyecanla takip ediliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme