Talasgücü Belediyespor - Mardin 1969 maçı ne zaman ? Saat kaçta?

Kayseri'nin 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor, ikinci haftada Mardin 1969 Spor'u konuk edecek. İlk hafta deplasmanda Tarsus'a kaybeden sarı-lacivertli ekip, ilk galibiyetini alma hedefinde. Talasgücü Belediyespor - Mardin 1969 Spor maçı ne zaman? saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Talasgücü Belediyespor tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3. Lig'e deplasmanda başlamış ve Tarsus İdmanyurdu ekibini 3-2 kaybederek sezona mağlubiyetle başlamıştı. İkinci haftada evinde taraftarı önüne çıkacak olan sarı-lacivertliler, evinde kazanıp 3. Lig tarihindeki ilk galibiyetini almayı planlıyor.

Kayseri Atatürk Yan Saha 17 Eylül Pazar günü oynanacak olan Talasgücü Belediyespor – Mardin 1969spor müsabakası saat 16:00'da başlayacak.

Halil Aslan yönetimindeki Talasgücü Belediyespor, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Mardin ekibi ligin ilk haftasında Karabük İdman Yurdu takımını konuk ederken, sahadan 4-0'lık farklı skorla galip ayrılmıştı. İlk haftayı lider tamamlayan Mardin 1969, Kayseri'ye lider olarak geliyor.

Temsilcimiz Talasgücü Belediyespor'da bu maç öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

HAKEM BAKIR OLACAK

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Talasgücü Belediyespor ile Mardin 1969 Spor maçına Yakup Bakır atandı. Bakır'ın yardımcılıklarını Mürvet Yavuztürk ve Erdinç Tufan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ayberg Öz olacak

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme