Talasgücü şampiyonluk için son 1 maça çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta son hafta maçında Talasgücü Belediyespor ile Sincan Belediyespor, ligi 60'ar puanla bitirdiler. İki takım arasındaki 2 maç da berabere bitti. Statü gereği genel averaja bakılmaksızın 2 takım son bir maç daha yapacak. Kazanan grup şampiyonu olacak.

TAKİP ET

Ligin son maçında Niğde ekibiyle berabere kalan Sincan puanını 60 yaptı. Talasgücü ise evinde Bozokspor'u 1-0 mağlup etti ve 57 olan puanını 60'a yükseltti. 2 takım grubu aynı puanda bitirdi. Şampiyonluk için son 1 müsabaka oynanacak. Talasgücü Belediyespor'un Bozokspor karşısındaki tek golünü Ramazan Taş kaydetti. İlk yarının son dakikalarında Talasgücü kalecisi Çağrı Tanrıbilir,penaltı kurtardı.

Halil Aslan'dan sitem!
Atatürk Yan Saha'da oynanan ve Talasgücü Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren müsabakanın sonunda Talasgücü Belediyespor Antrenörü Halil Aslan, tribündekiler sitemde bulundu. Maçın son dakikalarına 1-0 önde giren ve Niğde'den de beraberlik haberi geldikten sonra tribünden takıma destek gelmediğin belirten Aslan, ”Tuzluk gibi oturmasınlar tribünde, benim başkanım da dahil. Kalkacaklar ayağı 3 dakika var. Sinirle konuşuyorum ama sinirliyim. Orada herkes ayağa kalkıp hakeme bastıracak. Bizim burada haşatımız çıkmış. Mücadele ediyoruz. Herkes kalkacak ayağa. Bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi.

“Çıkacağız”
Halil Aslan takımı 3. Lig'e çıkarmak istediklerini belirterek,” Uzatmaya gerek yok. Çıkacağız. 2 maçımızı oynayıp çıkacağız. Buraya kadar getirdik. Çocuklar çıktı sahada mücadelesini verdi. Öbür taraftan da hiç beklemediğimiz iyi bir haber geldi. Orayla alakalı hiç umudumuz yoktu. Niğde'den iyi bir haber geldi. Bize oradan beraberlik geldi. Biz de burada gerekeni yaptık. İki takım, iki yumurta birbirine vuracak biri çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Son maç Aksaray'da...
TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal da, “Bizim burada kazanmamız yetmiyordu. Niğde'den 1 puan gelince çok şükür. Talas bence hak etti. Çarşamba günü Aksaray'da maç. Baraj maçı Aksaray'da oynanacak. İnşallah Aksaray'da Talasgücü kazanır ve 3. Lig'e yükselir.” dedi.

Spor servisi

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyes dagi 15 Nisan 2023 21:28

Halil hocam kayserinin nesi dogruki. ?? Mac bitiyor. Mehter,marsi Caliyor,insanin uykusugelir.

Bakmadan Geçme