Tam da taraftarın istediği gibi oldu

Kayserispor, Sivasspor'u RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda ağırlamaya hazırlanıyor. Maç, yenilenen hibrit çim zemininde oynanacak. Stadyumda son incelemeler yapılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor, 17 Ağustos Cumartesi günü kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma, saat 19:15'te başlayacak. Sarı-Kırmızılı ekip, yönetimin büyük çabaları sonucunda yenilenen zeminde, hibrit çim üzerinde ilk kez mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kayserispor'a zeminin bozuk olması nedeniyle uyarıda bulunmuştu. Bu uyarının ardından, yönetim harekete geçerek saha zeminini baştan sona yeniletti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü'nden zemine kontrol yapıldı

Kayserispor - Sivasspor maçı öncesi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yenilenen saha zeminini yerinde inceleyen Kabakcı, stadyumun diğer bakım çalışmalarını da değerlendirdi. Saha zemininin yanı sıra stadyumun koltukları da yenilendi. İtalya'dan özel olarak getirilen boyalarla boyanan koltuklar, yeni bir görünüm kazandı. Stadyumda çalışmalar tam da taraftarın istediği gibi oldu. Yenilenen zemin ve koltuklar maç keyfini ve konforunu daha da arttıracak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme