Tek bir transfer yapamadan, namağlup milli araya girdi! Bir de transfer yapsa?

Süper Lig ekibi Mondihome Kayserispor, ilk 4 haftada 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak milli araya 6 puanla girdi. Transfer yapamayan sarı-kırmızılı ekip, eldeki kadroya rağmen, önemli bir başarı elde etti.

Transfer tahtası kapalı olan Kayserispor, sezon başındaki beklentilerin tam tersi bir performans sergiliyor.

1,5 sezondur tek bir futbolcu transfer edemeyen takım, eldeki oyunculara alt yapıdan takviye yaparak sezona başladı.

Sezonun daha ilk haftarında ise sakatlıklar baş göstermeye başladı. Defansın önemli ismi Majid Hosseini ilk 4 haftada sakatlığı sebebiyle forma bulamazken, son maçta Cardoso sakatlığı nedeniyle oynamadı. Ligin ikinci haftasında ise Carole yine sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Hala tahtası kapalı olan ve üst üste gelen sakatlıklara rağmen, takımın elde ettiği sonuçlar dikkat çekiyor.

Ligin ilk haftasında, son şampiyon ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray'dan 1 puan koparan Kayserispor, daha sonra çıktığı 3 maçtan 5 puan çıkardı.

Ligde 6 puanla namağlup yoluna devam eden ekip, milli ara sonrası sakatların düzelmesi ve tahtanın da açılması umuduyla lige adeta yeniden başlayacak.

Sezon öncesi takım hakkındaki ön yargıları kıran Sarı-kırmızılı ekip, Çağdaş Atan yönetiminde oldukça başarılı bir 4 hafta geçirdi.

Kayserispor milli ara dönüşü Gaziantep FK'yı evinde konuk edecek. Bu müsabakadan da galibiyet hedefleyen ekip, yenilmezlik serisini sürdürmeyi planlıyor.

Kayserispor geçen sezonun ilk 4 haftasında 2 galibiyet 2 yenilgi elde etmişti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme