Tek yürek!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, depremin yaralarını sarma çalışmaları devam ederken yardım seferberliği çalışmaları da giderek artıyor.

YARDIM ÇAĞRILARI YÜKSELİYOR
Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen büyük deprem sonrası Türkiye'nin dört bir yanından yardım çağrıları yükseliyor. 10 ilde yıkıma neden olan felaket sonrası ülkede yardım seferberliği başlamış durumda. Bölgede canını dişine takan arama kurtarma ve sağlık ekipleri dışında yardım bekleyen sayısız depremzede bulunurken; Kayseri'de de birçok kurum ve kuruluş imkanları dahilinde yardım tırları oluşturarak bölgeye ulaşıyor.

BÖLGEYE YARDIMLAR SÜRÜYOR
İki zincir market deprem bölgesinde çok sayıdaki mağazalarında gıda ve temizlik ürünlerini gereksinim duyan vatandaşlara ücretsiz dağıttığını duyururken Kayseri'de faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding 48 yardım tırını bölgeye ulaştırdı. Belediyelerin yanı sıra Erciyes Üniversitesi 3 tır yardım malzemesi ile bir kamyonet sağlık malzemesi ve 6 kişilik sağlık ekibini bölgeye gönderdi. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı da 6 tırlık yardım malzemesi göndererek yaraların sarılmasına katkıda bulundu.

Bakmadan Geçme