Tepkiler büyüyor: Kayseri Ulaşım A.Ş. nerede?

Kayseri'nin o mahallesinde vatandaşlar ulaşımdan dertli. Şehir merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunan mahalle sakinleri taleplerine kulak verilmesini istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Kıranardı mahalle sakinleri ulaşım konusunda sıkıntı çekiyor. Şehir merkezine yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunan mahalleye yolcu taşıyan Ulaşım AŞ. otobüslerinin sık sık yokuş çıkarken arızalanması mahalle sakinlerini mağdur ediyor. Bunun sebebinin eski otobüsler olduğunu belirten mahalle sakinleri bölgeye yeni otobüslerin hizmet vermesini böylece sorunun çözüleceğini talep ediyor.

Güzergah üzerindeki Hisarcık ve Esenyurt, Erenköy mahallelerinin de Kıranardı otobüsünü kullanması, mahalle sakinlerinin ayakta yolculuk yapmasına neden oluyor. Ayrıca bölgeye sürekli eski otobüslerin sevk edilmesi sık sık arızalanmasının yanı sıra gürültü seviyesinin de yüksek olması uzun süren yolculuklarda, vatandaşları rahatsız ediyor.

Talep var, çözüm kolay!

Kıranardı mahallesine yeni araçların hizmet vermesini talep eden bir mahalle sakini, ''15 Dakikalık yolumuz 45 dakika oluyor. Bir de otobüs kötü olunca işkenceye dönüşüyor.'' ifadesini kullandı.

Kıranardı halkı, mahallelerine ait özel bir otobü hattı oluşturulmasını ve mevcut otobüslerin yenilenmesini istiyor. Yetkililerin bu talepleri dikkate alması ve bölgedeki sorunu çözmeleri bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme