TOKİ'den Kayseri'de Dâhil 43 İlde Yeni Konut ve İş Yeri Satış Kampanyası!

TOKİ, Türkiye genelinde konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için geniş kapsamlı bir kampanya başlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Aralarında İstanbul, Ankara, Kayseri, Trabzon ve Konya gibi büyük şehirlerin de bulunduğu 43 ilde, çeşitli konut ve iş yerleri satışa sunuluyor.

Kampanya kapsamında konutlar, %25 peşinat ve 120 ay vade imkânıyla; iş yerleri ise %15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği ile satılacak. Başvuru tarihleri, fiyatlar ve satışa sunulan yerlerin konumları yoğun ilgi görüyor.

TOKİ'nin açıklamasına göre, İstanbul, Ankara ve Bursa da dâhil olmak üzere 43 ilde konut ve iş yerleri açık artırma yoluyla satışa çıkarılacak. Konut satışları için %25 peşinat ve 120 ay vadeli ödeme seçeneği sunulurken, başvuruların konutlar için son tarihi 19 Ağustos Pazartesi, iş yerleri içinse 20 Ağustos Salı olarak belirlendi.

Kampanyanın Tüm Detayları ve Başvuru Süreci

TOKİ'nin 43 ilde gerçekleştireceği bu kampanyada, toplamda 310 konut ve iş yeri 20 ve 21 Ağustos tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Vatandaşlar, iş yerleri için %15 peşinat ve 60 ay vade, konutlar için ise %25 peşinatla 120 ay veya 72 ay vade seçeneğinden yararlanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana ve Hakkâri'deki konut ve iş yerlerine sahip olabilecekler.

İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Edirne, Yalova, Afyonkarahisar, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Gaziantep, Isparta, Manisa, Sinop, Osmaniye, Malatya, Kütahya, Erzincan, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Kırşehir, Konya, Şanlıurfa ve Kars gibi illerde ise iş yerleri %15 peşinat ve 60 ay vadeyle alıcılara sunulacak.

Konut satışları 20 Ağustos Salı, iş yeri satışları ise 21 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan açık artırmalarla gerçekleştirilecek. Bu açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak olup, internet üzerinden katılım da mümkün olacak. İnternet üzerinden katılmak isteyenlerin konutlar için 19 Ağustos, iş yerleri için ise 20 Ağustos saat 10.30'a kadar kayıt yaptırmaları gerekecek.

Açık artırma sürecinde, bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülecek. Başvurular ve teminat işlemleri, bu bankaların tüm şubelerinde yapılabilecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme