Tomarza'nın çınarlarından devlete destek

Tomarzalı 80 yaşındaki Ali Çarkıt ile Mehmet (80) ve Durna Eroğlu (77) çifti, kendilerine maaşlarını bırakmaya giden Tomarza Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulundu.

Tomarza Vefa Sosyal Destek Grubu'nda öğretmenlerle birlikte çalışmalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt ve beraberindeki öğretmenler, Almanya'dan emekli olan Cingöz Mahallesi sakinlerinden 80 yaşındaki Ali Çarkıt'ı; daha önce ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' kampanyasına bağışta bulunmak için verdiği bin 500 Euro desteğin makbuzunu takdim etmek için ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurt, Ali Çarkıt'a Türk lirasıyla 11 bin 493,45 TL tutarındaki desteğin makbuzun takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Kurt ve beraberindeki ekip, Dadaloğlu Üçkonak Mahallesi'ndeki emekli Mehmet ve Durna Eroğlu çiftine maaşlarını vermek için ziyarette bulundu. Durna çifti ise, 6 bin 200 TL tutarındaki maaşlarının bin 200 TL'sini kampanyaya bağışladı. Bağışta bulunan Mehmet Eroğlu, “Allrah ordumuza, sizlere sağlık versin. Bir an önce sağlığımıza kavuşalım.” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme