Trafik haftasında trafik feryadı

Her sene 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası'nda vatandaşlar trafikten şikayetçi olduklarını ifade ederken, trafikle ilgili eksiklikler ile sıkıntıların giderilmesini istedi.

Sadece trafik haftasında değil, yılın belki de her gününde hayatın gündeminde olan trafik sıkıntıları, Trafik Haftası'nda da anıldı. Geçtiğimiz günlerde alkollü bir sürücünün Talas Mevlana Mahallesi Halef Hoca Caddesi'nde aşırı hız yapması ve bir binanın önündeki ağaca, sonrasında ise park halindeki araçlara çarparak maddi hasar meydana getirmesi hafızalardan silinmezken, söz konusu bölge sakinleri bu caddede aşırı hız yapıldığı, alkollü araçlar kullanıldığı, denetimlerinin yapılmadığı ve kavşakta trafik lambalarının bulunmadığı yönünde şikayetlerde bulundu.
DENETİMLER ARTSIN
Trafik Haftası'nda trafikle ilgili temennileri ile şikayetlerini dile getiren Halef Hoca Caddesi etrafında yaşayan vatandaşlar, denetimlerin arttırılması, bu caddede MOBESE kameralarının bulunmasını ve kayıt yapmasını ve bir tarafı Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Melikşah Üniversitesi'ne, bir tarafı Zihni Bayburtluoğlu Caddesi ile Talas Yenidoğan Mahallesi'ne, bir tarafı da Yukarı Talas'a doğru uzanan benzinlik yanındaki kavşağa çok ihtiyacını hissettikleri, araç akışını düzenleyecek olan trafik lambalarının konulmasını istedi. Burada sık sık yol anlaşmazlıklarının yaşandığını da ifade eden vatandaşlar, yetkililerden isteklerinin değerlendirilmesini talep etti. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme