Trafikte WhatsApp yöntemi Kayseri'de de kullanılsın

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından cep telefonlarındaki WhatsApp uygulaması aracılığıyla trafik ihlali yapanların tespit edilip ceza kesilmesi hizmeti beğeniyle karşılanırken, söz konusu uygulamayı Kayserililer de talep etti.

Bilişim araçlarından olan telefonlardaki WhatsApp'tan gönderilen fotoğraf ve video ile trafik ihlali yapanlara ceza uygulaması hizmetinin verildiği İstanbul'da avantaj sağlanırken, vatandaşlar tarafından, bu uygulamadan Kayseri'de dahil her ilin de faydalanması gerektiği belirtildi.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, uygulamanın, anlık olan ihlalleri tespit etme imkanına sahip olması nedeniyle yerinde olduğunu ve bu suretle de trafikte güvenliğin sağlanmasının mümkün olacağını ifade ederek, Kayseri ve diğer illerde olmayan bu hizmetin her şehirde uygulanmasını istedi.
HİZMET SADECE İSTANBUL'DA
Geçtiğimiz günlerde verilen trafik hizmeti ile ilgili bilgiler veren İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer, bu hizmetin sadece İstanbul'da verildiğini ifade ederek Türkiye'nin diğer illerinden de kendilerine trafik ihlali yapan sürücülerin fotoğraf ve videolarının geldiğini belirtti ve bu uygulamanın İstanbul ile sınırlı olduğunu duyurdu.
SADECE KAYSERİ DEĞİL, TÜM TÜRKİYE İÇİN OLMALI!
Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından da bilgi alınarak Kayseri'de böyle bir uygulamanın olmadığını teyit ederken, trafik güvenliği için etkili olan bu uygulamaya, sadece Kayseri için değil, her gün onlarca kişinin hayatını kaybettiği ve milyonlarca Lira mal kaybının yaşandığı trafik kazalarını önleme noktasında her ilin ihtiyaç duyduğu gözler önüne serildi. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme