Transfer Tahtası ne zaman açılacak? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da, transfer tahtasının açılması için geri sayıma başladı. Sorunlu dosyaların çözümü için yönetim, büyük bir yol katederek, başarı sağladı. Kaç tane sorunlu dosya çözüm buldu? Transferin açılması için kaç tane dosya kaldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da transfer tahtası ne zaman açılacak? Sarı-Kırmızılı kulübe gönül veren taraftar, bu sorunun yanıt bulmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Toplamda 600 günden fazla bir süredir kapalı olan transfer yasağında sona gelindi.
Sarı-Kırmızılı kulüpte en büyük sorun, geçmiş dönemlerde imza attırılan ve parası ödenmeyen futbolcuların çokluğu oldu. Başkan Ali Çamlı yönetimindeki sarı-kırmızılı kulüp,50'nin üzerindeki problemli dosyaları çözdü. Futbolculara tek tek ulaşan Kayserispor yönetimi, son yıllarda eşine ender rastlanır bir başarıya imza attı.

Kaç tane problemli dosya kaldı?

Şu ana kadar işler Sarı-Kırmızılı kulübün lehinde ilerliyor. Problemli 2 dosyanın kaldığı öğrenildi. Yönetimin de kalan bu dosyalar üzerinde yoğun bir mesai yaptığı öğrenilirken, transfer yasağının birkaç gün içinde çözüm bulması bekleniyor. Başkan Ali Çamlı'nın geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyip, transfer yasağının kaldırıldığını, ardından da takımın yeni hocasının kim olacağını açıklaması bekleniyor.

Sadece Arif Kocaman kaldı

Kayserispor, yasak öncesindeki son transferlerine 18 Ocak 2022 Salı günü imza attırmıştı. Sarı-Kırmızılı takımda Andrea Bertolacci, Arif Kocaman, Abdulkadir Parmak ve Mert Çetin gibi isemler imza atmıştı. Ancak bu oyunculardan, sadece Arif Kocaman, takımda kaldı. Transfer tahtasının kapanmasıyla birlikte Kayserispor, büyük sorunlar yaşadı. Ali Çamlı. şehrin dinamiklerinin de desteğiyle olumsuzlukları birer birer aştı. Çamlı'nın bu gayreti spor camiasında büyük takdir topladı.

Şu ana kadar üç isim ön plana çıktı

Kayserispor, tahtanın açılmasıyla birlikte öncesinden prensip anlaşmasına vardığı oyuncularla toplu sözleşme yapacak.
Kayserispor taraftarları da, uzun süredir gelişmeyi heyecanla bekliyor. Bir çok oyuncuyla görüşme yapan Sarı-Kırmızılı takımda Julian Jeanvier ile Onurcan Piri ile prensip anlaşmasına varıldı. Hasan Ali Kaldırım ile de söz kesildiği biliniyor.Bu oyuncular dışında netleşen bir isim bulunmuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme