Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, Kayserispor'u Ziyaret Etti

Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, Kayserispor'un tesislerini ziyaret etti. Başkan Ali Çamlı da Yiğit'e Sarı-Kırmızılı kulübün formasını hediye aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

TAKİP ET

Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, şehrin en büyük marka değeri Kayserispor'un tesislerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sarı-Kırmızılı kulüp Başkanı Ali Çamlı ve Futbol Direktörü Murat Duman da hazır bulundu.
Başkan Ali Çamlı, Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit'e Kayserispor özel bir forma hediye etti. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, sporun birleştirici gücü bir kez daha ortaya çıktı.
Kayserispor Kulübü, ziyaretin ardından resmi açıklama yaparak, “Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit tesislerimizde Başkanımız Ali Çamlı ve Futbol Direktörümüz Murat Duman'ı ziyaret etti. Başkanımız Ali Çamlı, Tuğgeneral Yiğit'e takımımızın şanlı formasını takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz” denildi.
Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit, Kayserispor'a yeni sezonda başarı dileğinde bulunarak, hediye edilen formadan dolayı da teşekkürlerini sundu.

Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Dr. Yüksel Yiğit tesislerimizde Başkanımız Ali Çamlı ve Futbol Direktörümüz Murat Duman'ı ziyaret etti.

Başkanımız Ali Çamlı, Tuğgeneral Yiğit'e takımımızın şanlı formasını takdim etti.

Ziyaretlerinden dolayı kıymetli misafirlerimize… pic.twitter.com/aTiEq3b338 — Mondihome Kayserispor (@KayserisporFK) August 24, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme