Tüm Kayseri'nin gözü o ilçede - Geri sayım başladı!

Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen cam teras binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Geçen yıl hizmete açılan cam terasın ardından yapımı devam eden cam köprü de heyecan uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bünyan ilçesinde mağaraların içinde bulunduğu kayalıkların ve ağaçların üzerinde yaklaşık 250 metre yüksekliğe inşa edilen cam teras ziyaretçilerden tam not aldı. Belediye Başkanı Selahattin Metin ikinci cam terasın birincisinden daha büyük olacağını ve iki yeni salıncak ekleneceğini müjdeledi.

Nüfusunun 14 katı ziyaretçi ağırladı!

Cam teras açıldığı dönemde 2 ay içerisinde 200 bin ziyaretçiyi ağırladı. Bünyan Cam Teras'a bu yaz da binlerce vatandaş akın etti. İnsanlar 250 metre yüksekliteki cam terasa çıktığında ürperdiklerini ve uçma hissinin olduğunu belirtiyor.

Yeni cam teras alanında ailelerin keyifli vakit geçirebileceği birçok etkinlik alanı da yer alacak. Metin, alanda ayrıca kahvaltı evi, oyun alanı ve macera parkı gibi tesislerin de bulunacağını ifade etti.

Bünyan, bu yatırımlarla hem yerli hem de yabancı ziyaretçilere huzurlu ve keyifli bir ortam sunarak Kayseri'nin kalbi olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Yapımı hızla süren proje, bölgeye katacağı turizm potansiyeliyle hem ekonomiye hem de sosyal yaşama önemli katkılar sağlayacak.

Cam Köprü yeni gözde olacak!

Cami, kervansaray ve birçok tarihi yapıya ev sahipliği yapan Bünyan'da cam terasla ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Bünyan Cam Teras ve yapımı devam eden Cam Köprü'de incelemede bulundu. Cam Köprü'nün yakında yapımının tamamlanacağı tahmin ediliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme