Türk Anneler Derneği'nden 29 Ekim'e Özel Mesaj…

Kayseri'de 29 Ekim kutlamaları sebebiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Türk Anneler Derneği de katılarak destek verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de 29 kutlamaları sebebiyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Türk Anneler Derneği' de katıldı. Dernek Başkanı Safiye Yıldızdoğan Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün önemini vurguladı.

Kayseri' de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün çelenk sunma töreni ile başladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunumu, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasıyla başladı.

‘Minnet ve özlemle anıyoruz'

Başkan Yıldızdoğan, Cumhuriyetin 101. yıl dönümünün büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Yıldızdoğan; ‘Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Bu fırsatla, dünya lideri yüce Atatürk'ümüzü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve göğsünü silahlara siper etmiş Türk milletini şükran, minnet ve özlemle anıyoruz. Manevi huzurlarında en derin duygularımızla eğiliyoruz' ifadelerini kullandı.

Yıldızdoğan, konuşmasında gençlere yönelik önemli bir mesaj verdi. ‘‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır' Ne mutlu Türk'üm diyene! Atamızın yolunda azimle yürüyen gençlere ne mutlu' diyerek, Cumhuriyet'in geleceğinin genç nesillerle daha da güçleneceğine inandığını vurguladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme