Türkiye'de böyle manzara yok! İşte Kayseri'deki o ev...

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde bulunan ev, konumu ve manzarası itibariyle büyük bir ilgi gören ev, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Yahyalı, tarihi ve turistik bölgelerinin yanı sıra bir çok doğa harikasına sahip Kayseri'nin güzide ilçelerinden biri olarak biliniyor. Özellikle şelaleleriyle ünlü olan Yahyalı, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti misafir etmeye devam ediyor.

Yine Yahyalı'da uçurumun yamacına yapılan bir ev sosyal medyada büyük ilgi gördü. Derebağ Mahallesi'ndeki ev, Çöğ Tepesi'nde yer alıyor ve tüm Yahyalı'yı görebileceğiniz bir konumda bulunuyor. Ev, farklı ve etkileyici manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Bir diğer adıyla İt Kayası'nda yer alan bu ev, bölgeye gelenleri de şaşırtmaya devam ediyor. Ev, Çöğ Tepesi denilen yüksek bir dağ yamacında konumlanmış durumda ve etkileyici manzarasıyla görenleri büyülüyor. Bu ev, tüm Yahyalı'yı kuşbakışı görmek için mükemmel bir noktada bulunuyor.

Yahyalı'nın bu ilginç evi, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış durumda. Gezgin ve doğa tutkunu olan Yahyalılı bir vatandaş tarafından görüntüleri paylaşılan bu ev, izleyenleri mest ediyor. Aynı zamanda yapılan bu paylaşımlar, Yahyalı turizminin canlanmasına ve bölgenin keşfedilmesine yardımcı oluyor.

2013 yılında yapımı tamamlanan bu evin kamuya mâl edildiği ve ziyaretçilere de açık olduğu öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme