Türkiye'de Fiyatıyla Gündem Oldu! – Kayseri'de Kaç TL?

Erzincan'da cevizin adet fiyatının 2 TL'den satılması Türkiye'de gündem oldu. Besin değeri ve lezzetiyle evlerin vazgeçilmez kuruyemişi cevizin Kayseri'de adet fiyatı ne kadar? Kilosu kaç TL'den satılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Besin değeri ve besleyici özelliği ile öne çıkan cevizin Erzincan'da 2 TL'den satılması Türkiye'de gündem oldu. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak Kayseri fiyatını araştırdık. Bakın Kayseri'de kaç TL?

Erzincan'da kilosu 500 TL'den satılan cevizin alıcı bulamaması sebebiyle tanesini 2 TL'den satması Türkiye'nin gündemine oturdu. Kilo ile alındığında fiyatının yüksek gelmesi sebebiyle adet fiyatından satan satıcı, tek fiyat tarifesine geçti. Türkiye'de gündem olan ceviz fiyatı vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. ‘Artık hiçbir şey yiyemeyeceğiz' diyen vatandaşlar, cevizde yaşanan bu fiyat artışını enflasyona bağladı. Alıcı bulmakta zorlanan esnafta, müşteri çekmek için adet fiyatıyla satış yapmaya başladı.

Kayseri'de kaç TL?

Yüksek besin değeri, besleyici özelliği ve lezzetiyle ön plana çıkan ceviz Kayseri'de de her evin olmazsa olmazı ürünlerden biridir. Beyin sağlığını koruyarak hafızaya güçlendirici etkisi bulunan ceviz, özellikle evinde öğrenci bulunan vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Türkiye'de ceviz fiyatlarının gündem olması ile birlikte Kayseri'de cevizin fiyatı araştırılmaya başlandı.

Kayseri'de kilogram fiyatı 169,90 TL olan cevizin adet fiyatı 2,04 TL olarak satışa sunuluyor. Kayseri'de henüz adetle satan bir kurum ya da esnaf bulunmuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme