Türkiye-Galler maçında passolig mi olacak kağıt bilet mi?

Türkiye A Milli Takımı, önümüzdeki ay Galler'i konuk edecek. Ay-Yıldızlılar, uzun yıllar sonra Kayseri'ye geliyor. Türkiye-Galler maçı ne zaman oynanacak? Bu maç için Passolig zorunlu mu? Kağıt bilet mi satılacak? Biletler nasıl, nereden alınacak? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Türkiye A Milli Takımı, önümüzdeki ay Galler'i konuk edecek. Ay-Yıldızlılar, uzun yıllar sonra Kayseri'ye geliyor. Türkiye-Galler maçı ne zaman oynanacak? Bu maç için Passolig zorunlu mu? Kağıt bilet mi satılacak? Biletler nasıl, nereden alınacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, uzun yıllar sonra Kayseri'ye geliyor. Aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ay-Yıldızlılar, Galler maçı için Kayseri'de sahaya çıkacak. Teknik direktör Vincenzo Montella liderliğinde oynanacak bu karşılaşma, büyük bir heyecan ile bekleniyor. Peki, Türkiye-Galler maçı ne zaman oynanacak. Biletlerde hangi sistem geçerli olacak?

Türkiye-Galler maçı ne zaman oynanacak?

Türkiye-Galler maçının hangi tarihte, nerede ve saat kaçta başlayacağı merak ediliyor. Zafer üzerine zafer yazan Ay-Yıldızlılar, 16 Kasım 2024 tarihinde RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda sahaya çıkacak. Yenilenen zemin ve koltuklarıyla bambaşka bir görünüme bürünen stadyum, bu önemli karşılaşmaya ev sahipliği yapmayaa hazır. Karşılaşma saat 20.00'da start alacak.

Passolig zorunlu mu? Biletler nereden alınacak?

Türkiye-Galler maçı için geri sayım başladı. En çok merak edilen sorulardan biri de, biletlerin nasıl alınacağı alınacağız. Bunun yanı sıra maçta Passolig'in geçerli olup olmadığı. Evet, bu maçta Passolig kartı zorunlu olacak. Passolig kartına sahip olmayan taraftarlar stadyuma giriş yapamayacak. Ayrıca, biletlerin yalnızca Passolig sistemi üzerinden satışa sunulacağı belirtiliyor. Yani, Türkiye - Galler maçının izlemek isteyen sporseverlerin, Passolig kartının olması gerekiyor.

A Milli Takım'ın başarı yolculuğu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, son olarak İzlanda'da aldığı tarihi galibiyetle tüm Türkiye'yi sevince boğmuştu. İzlanda'da ilk kez galip gelen milli takım, şimdi de aynı başarıyı Kayseri'de tekrarlamayı hedefliyor. Teknik direktör Vincenzo Montella, maç öncesi Kayserispor-Beşiktaş mücadelesini tribünden izlemişti. Stadı yakından izleyen İtalyan çalıştırıcı, Kayseri'den de zaferle ayrılmak istiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme