Türkiye Kayseri'deki bu görüntüyü konuşuyor!

Kayseri'de birkaç gündür etkili olan yağmur vatandaşları isyan ettirdi. Kamera kayıtlarına yansıyan bu isyanı ise tüm Türkiye konuşuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de birkaç gündür etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken Türkiye Kayseri'de kaydedilen bu görüntüyü konuşuyor. İşte detaylar..


Kayseri'de son birkaç gündür etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sokaklar adeta dereye dönerken, araçlar sürüklendi ve bazılarının ev ve iş yerleri su baskınlarına maruz kaldı.


Yollarda ilerlemekte zorlanan, trafikte uzun süreler beklemek zorunda kaldı. Bu durum, Kayseri halkının isyanına neden oldu.


Kayseri'de yaşanan bu durumla ilgili görüntüler gelmeye devam ediyor. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde ise, trafikte ilerlemekte zorluk yaşayan bir vatandaşın isyan ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.


Görüntüde vatandaşın, “Hangi cenabet banyo etmedi de Allah'ım yağmur verdin, kurban olduğum. Millet hep cenabet geziyor” sözlerini kullandığı görülüyor.
Kaydedilen görüntüler sosyal medyada da geniş yankı buldu. Kayseri'deki yağmur isyanı etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. Vatandaşın isyanı, tüm Türkiye'de en çok konuşulanlar arasına girdi.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyes dagi 12 Haziran 2023 21:59

45 SENEDIR HOLLANDA DAYIM HAFTANIN 4 GUNU.24 SAAT YAGMUR YAGAR. HEMDE TURKIYENIN.10. KATI FAZLA YOLLARDA SU GOREMEZSIN. CUNKU ALTYAPISI SAGLAM LIYAKAT

Bakmadan Geçme