Türkiye'de bir ilk Kayseri'de gerçekleşiyor, Disleksi Buluşması başlıyor

Özel Öğrenme Güçlüğü/Disleksi konusunda Türkiye'de bir ilk gerçekleşiyor. Kayseri'de 1. Disleksi Buluşmaları başlıyor.

Türkiye'de ilk defa yapılacak olan ve moderatörlüğünü Özel Eğitim Uzmanı Ahmed Yasin Uludağ'ın yapacağı Kayseri'deki buluşmaya alanında uzman olan ve ülkemizde Öğrenme Güçlükleri/Disleksi çalışma alanlarında başucu kitaplarından olan İşlemleme hızı/ Disleksi Etkinlikleri/ Doktor Bellek setleri yazarları Özkan Çağlar ve Mehmet Okur konuşmacı olarak katılacak.

KATILIM BELGESİ VERİLECEK, FİDAN BAĞIŞI YAPILACAK

Dört oturumda gerçekleşecek olan ve son oturumunda soru cevap bölümü bulunan ücretli organizasyonda katılımcılara ABA Klinik Kayseri tarafından katılım belgesi verilecek ve fidan bağışı yapılacak. Kontenjanın sınırlı olduğu organizasyon için kayıt şartı aranmakta.

Buluşmada Öğrenme Güçlüğü ile ilgili bilimsel gelişmelere yer verileceği, Disleksili olan bireylere nasıl yaklaşılması gerektiği ile ilgili bilgiler verileceği ifade edildi .

05 Eylül 2021 Pazar günü saat 10.00 16.00 saatleri arasında Wydham Grand Hotel'de düzenlenecek olan 1. Disleksi Buluşmaları ile ilgilenenlerin 05456230129 nolu iletişim numarasından kayıt yapmaları gerekiyor.

>>Haber Merkezi

Bakmadan Geçme