TUSAŞ'ta şehit olan taksicinin babası konuştu - 'Oğlumu aracın bagajına koymuşlar!'

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) saldırı düzenleyen 2 teröristin olayda taksinin şoförü Murat Arslan'ı öldürüp, aracın bagajına yerleştirildiği tespit edildi. Şehit olan Arslan'ın babası o saatleri anlattı. Detaylar haberimizde...

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) saldırı düzenleyen 2 teröristin olayda taksinin şoförü Murat Arslan'ı öldürüp, aracın bagajına yerleştirildiği tespit edildi. Şehit olan Arslan'ın babası o saatleri anlattı.

TUSAŞ'a düzenlenen silahlı saldırıda kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1'i kadın 2 teröristin, saldırıda 06 JMT 07 plakalı taksiyi kullanıp, Kahramankazan bölgesindeki duraktan taksiye bindiği ve saldırı öncesi şoför Murat Arslan'ı şehit edip, naaşını bagaja koydukları belirlendi. Teröristler, taksiyle daha sonra TUSAŞ'a gidip, giriş kapısında araçtan uzun silahlarla inerek saldırıyı gerçekleştirdi.

'Oğlumu sırtından vurmuşlar'

Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, Duraktan binmişler arabaya. TUSAŞ'a yapılan katliamlar. Oğlumu aracın bagajına koymuşlar, arkasından vurmuşlar. Ben hala çocuğumu göremedim dedi. Murat Arslan'ın arkadaşı Rasim Can Oraz da TUSAŞ'a yapılan saldırı nedeniyle öfkeli ve öfkeli olduğunu belirterek, 'Biz Murat Ağabey'in evinde 2 yıl ikamet ettiğini belirtti. İyi insanlardı, iyi esnaflardı. Kimseye zararları yoktu. Üzgünüz' ifadelerinde bulundu.

DHA

Bakmadan Geçme