Uçak fiyatlarındaki artış cep yakıyor!

Ekonomik dalgalanmalar havacılık sektörünü de vurdu. Uçak fiyatları artışa geçti. Şu an Kayseri'den başka ile uçmak isteyen vatandaşlar bakın kaç liraya gidebilirsiniz? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Ekonomik dalgalanmalar havacılık sektörünü de vurdu. Uçak fiyatları artışa geçti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre mayıs ve temmuz aylarına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıklamıştı. İstatistiklere göre bu 3 aylık sürede yolcu trafiğinde 2 kat artı yaşanmıştı.

Tabi yaz aylarında gurbetçilerinde yurda dönmeleri etkisiyle bu trafik daha arttı. Ancak uçak fiyatları gerek gurbetçi gerekse yerli halk için cep yakar cinsten...

Kayseri - İstanbul uçak fiyatları firmalara göre değişkenlik göstererek, 1900 ile 2568 lira civarında seyrediyor.

Kayseri odaklı illere gidiş fiyatları aşağıdaki gibidir.

Kayseri - İzmir: 3420 - 8795 lira

Kayseri - Adana: 3932 - 8795 lira

Kayseri - Trabzon: 3244 - 7549 lira

Kayseri - Ağrı: 4678 - 5000 lira

Kayseri - Ankara: 3410 - 8795 lira

Kayseri'den ülkenin dört bir yanına uçuş fiyatlarından bazılarını sizler için derledik. Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar her sektörü vurduğu gibi havacılık sektöründe de vatandaşları sekteye uğrattı.Vatandaşlar bilet almadan önce uygun sitelerden bilet fiyat karşılaştırması yapması önerilir. Seyahat kesinliğine göre erken bilet almak da fiyatlarda ayrıca önemlidir.

Bu yukarıda paylaştığımız bilet fiyatlarında bagaj kotası da değişkenlik gösteriyor. Örneğin 30 kilogram kapasiteli bagaj imkanı olan bilet fiyatları daha yüksek oluyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme