Ücretsiz kombi için hangi şartlar ve belgeler gerekiyor?

'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' projesi ile Kayseri'de hava kalitesini iyileştirmek için başvurular başladı. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, paylaşımda bulundu. Başvuru şartları ve belgeler hakkında istenilen ayrıntılar neler?

'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' projesi ile Kayseri'de hava kalitesini iyileştirmek için başvurular başladı. Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, paylaşımda bulundu. Başvuru şartları ve belgeler hakkında istenilen ayrıntılar neler? Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde Kombi desteği başvuruları başladı. 'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' Projesi ile Kayseri'de hava kalitesini iyileştirme adımı atıldı.

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve hava kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çevreci kampanya 'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' projesi için başvuruların 16 Ekim 2024 tarihinde başlayacağını duyurdu. Eroğlu, projeden faydalanmak isteyen vatandaşların, başvuru işlemlerini Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin basvuru.kayseri.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerini bildirdi.

Vatandaşların ne yapmaları gerekiyor?

Başvuru sürecinde vatandaşlar, gerekli belgeleri sisteme yükleyerek başvuru yapabilecekler. Proje başvuru şartlarına yine aynı web sitesinden yapalacak. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0352 222 69 73 numaralı telefonun dahili 1252 hattını arayabilir ya da Kayseri Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı'na başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi.

Kombi desteği için başvuru şartları neler, hangi belgeler isteniyor?

Kombi desteği için başvuru adımları da açıklandı. Buna göre başvurular, basvuru.kayseri.bel.tr adresine üye olunarak yapılabileceği söylendi. Başvuru işlemleri sırasında yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar, 0352 222 69 73 - 1252 numaralı telefon üzerinden destek alabilecek

1. Aşama İçin Gerekli Belgeler: Tapu belgesi, Onaylı 1 yıllık fatura dökümü (KASKİ veya KCETAŞ)
2. Aşama İçin Gerekli Belgeler (1. Aşama Onaylandıktan Sonra): Kayserigaz onaylı projenin tamamı (PDF formatında)
Kayserigaz bağlantı anlaşması, Tesisat ile yapılan sözleşme, Kombi takılacak yerin resmi, Not: Kombi teslimi öncesinde tesisat yeri incelenecektir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme