UEFA'dan dikkat çeken Kayserispor ziyareti!

UEFA Temsilcisi ve Stadyum Müfettişi Scott Struthers, Uluslararası Etkinlikler Müdürü Can Emre Tuğal ve Stadyum ve Güvenlik Uzmanı Deniz Aydoğan, Kayserispor'u ziyaret etti. Başkan Ali Çamlı, misafirleri ağırlarken, Kayserispor forması hediye etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

UEFA Temsilcisi ve Stadyum Müfettişi Scott Struthers, Uluslararası Etkinlikler Müdürü Can Emre Tuğal ve Stadyum ve Güvenlik Uzmanı Deniz Aydoğan, A Millî Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ile yapacağı maç öncesinde RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nu ve Kayserispor'u ziyaret ettiler.

Fikir alışverişinde bulunuldu

Kulüp Başkanı Ali Çamlı tarafından karşılanan Struthers, Tuğal ve Aydoğan, kulübün tesislerini gezdiler. Ziyarette, önemli projeler hakkında bilgi aldılar. Başkan Çamlı ile gerçekleştirilen sohbette, futbolun yanı sıra Türkiye'deki spor kültürü ve gelişmeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Kayserispor forması hediye edildi

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, “UEFA Temsilcisi ve Stadyum Müfettişi Scott Struthers, Uluslararası Etkinlikler Müdürü Can Emre Tuğal ve Stadyum ve Güvenlik Uzmanı Deniz Aydoğan; UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek A Millî Takımımızın turnuva kapsamındaki Galler karşılaşması öncesinde Kulübümüzü ve Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nu ziyaret etti. Başkanımız Ali Çamlı ile bir süre sohbet eden kıymetli misafirlerimize Başkanımız takımımızın şanlı formasını hediye etti. Misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme