Uğurspor Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde liderliğini sürdürdü

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup'ta mücadele eden Uğurspor, ligin 2. Haftasında kendi sahasında ağırladığı Sivas Gençlikspor'u 100-57 yendi.

Erkekler Basketbol Ligi 10. Grup'un 2. Haftasında Kayseri Temsilcisi Uğurspor, sahasında Sivas Gençlikspor'u ağırladı. Başakşehir Koleji Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Uğurspor, maç boyunca önce götürdüğü karşılaşmayı, 100-57 kazandı.
Maç öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uğurspor Baş Antrenörü Yunus Emre Soytaş, 'Bu yıl kurduğumuz kulübümüz ile Kayseri'nin gençleri ile bölgesel ligde mücadele ediyoruz. Güzel bir oluşumumuz var. Türk basketboluna ve Kayseri basketboluna hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız ve Kayseri'yi iyi temsil edeceğiz diye düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
Soytaş ayrıca, 'Şuanda lig sıralamasında lideriz. Geçen hafta ilk maçlar oynandı ve Nevşehir'de galip geldik. Hedefimiz burada 3. Lige çıkıp, oradan da yatırımlarımızı artırıp en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme