Ümit Özdağ'dan Dikkat Çeken Kayseri Açıklaması!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kayseri ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Özdağ, Haitililerin Kayseri'ye geldiklerini ve buradan Avrupa'ya giden Haitililerin geri gönderilmemek adına Haiti'den geldiklerini gizlediklerini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kayseri ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Özdağ, Haitililerin Kayseri'ye geldiklerini ve buradan Avrupa'ya giden Haitililerin geri gönderilmemek adına Haiti'den geldiklerini gizlediklerini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir programda Kayseri'deki göçmenlerle ile ilgili iddialar ortaya attı. Özdağ, şimdi de Haitililerin Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Ayrıca Özdağ, buradan Avrupa'ya giden Haitililerin geri gönderilmemek adına Haiti'den geldiklerini gizlediklerini söyleyerek Türkiye'nin bu noktada kullanıldığını ifade etti.

Özdağ açıklamasında, ‘Davutoğlu'nun Türkiye'ye hediye ettiği budur' dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘Son dönemde Kayseri'de Haitililer ortaya çıktı biliyor musunuz? Niye çünkü Haiti'den Avrupa'ya gelenler Haiti'ye geri yollanmamak için Türkiye'den geldik diyorlarmış. Herkes öğrendi. Adam Tunus'tan İspanya'ya kaçıyor, Tunus'a geri yollanmamak için İspanya polisi öğütte bulunuyor. Türkiye'den geldiğini söyle de seni Türkiye'ye yollayalım. Bu nasıl bir anlaşma? Davutoğlu'nun Türkiye'ye hediye ettiği budur'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme