ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KAYAKTA BULUŞTU

Koç Holding'in, üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturan gençlik festivali Koç Spor Fest, kış oyunları ile Kayseri Erciyes Dağı'nda başladı.

Koç Holding'in, üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturan gençlik festivali Koç Spor Fest, kış oyunları ile Kayseri Erciyes Dağı'nda başladı.

40 üniversiteden yaklaşık 400 sporcu katıldığı yarışma, 19 Şubat'a kadar Erciyes'te devam edecek. Erciyes, Koç Spor Fest kapsamında kayak ve snowboard Türkiye şampiyonları ile snowboard cross ve ski cross müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Koç Holding'in 2006 yılından beri yürüttüğü spor organizasyonu Koç Spor Fest, geçtiğimiz yıl ilk kez takvime eklediği kış oyunları, Kayseri Erciyes kayak merkezinde başladı. 19 Şubat'a kadar Erciyes'te gerçekleşecek ilk etabın ardından, Koç Spor Fest kış oyunları, 2-5 Mart arasında Erzurum Palandöken'de devam edecek. Kayak ve snowboard tutkunu tüm üniversitelilerin katıla bileceği açık yarışlarda düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Oktay Tuncel şu ifadeleri kullandı; “Bu güne kadar 34 şehirde 35 üniversiteyi ziyaret ettik. Koç Spor Fest'in kış müsabakaları için Erciyes'te bulunmanın heyecanını yaşıyoruz. Erciyes, son yıllarda sadece ülkemizin değil, Avrupa'nın sayılı kış sporları merkezi haline geldi. Bu sene yarış programımıza eklediğimiz snowboard cross ve ski cross mücadelelerine Erciyes uygun, modern pistleri ve gelişmiş teknik altyapısı, sporcular için en üst seviyede bir yarış ve etkinlik deneyimi sunuyor. Bu yıl 12'nci kez gerçekleşen Koç Spor Fest'in kış oyunları için Erciyes'te bulunmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.”

Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Tuncel, 2017 Koç Spor Fest rotasının şu şekilde devam edeceğini belirtti: 2-5 Mart 2017, Palandöken-Erzurum, 20-21 Nisan 2017, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, 24-25 Nisan 2017, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 27-28 Nisan 2017, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi, 2 Mayıs 2017, Konya Selçuklu Üniversitesi, 4-5 Mayıs 2017, Adana Çukurova Üniversitesi, 8-9 Mayıs 2017, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 11-12 Mayıs 2017, Denizli Pamukkale Üniversitesi. HABER FOTO: STAJYER KADİR YÜZÜGÜLDÜ

Bakmadan Geçme